Diákoknak

Diákoknak

A Con-Work Iskolaszövetkezet célja, munka és kereseti lehetőség biztosítása diákoknak a tanulás mellett, akár hétköznap, akár hétvégén, illetve a szünidők alatt. Így juttatunk titeket jövedelemhez, melyet ki-ki a saját belátása szerint arra költ, ami a számára fontos.

Kiváló tapasztalatszerzési lehetőség gyakorlati és elméleti téren és akár a későbbiekben munkalehetőség biztosítása az iskola után is. Remek nyelvtanulási lehetőség, ha munkavégzés közben használni tudod a tanult nyelvet így élesben is kipróbálhatod és csiszolhatod nyelvtudásodat.

Ne feledd: a pályakezdők elhelyezkedése a legnehezebb dolog, mivel nincs gyakorlatuk. Előnyben lehetsz, mert lesz referenciád és nem fogsz kezdőnek számítani. Adott esetekben már a cégnél ahol diákként dolgozol az ott szerzett munkatapasztalataid és kapcsolataid révén előnyben lehetsz ottani álláspályázatoknál.

Reméljük, hogy sikeresen fogsz tudni választani munkáink közül és eredményes lesz együttműködésünk.

CON-WORK
Iskolaszövetkezet

Állásajánlatok megtekintése
 • 41 Diákmunka közzétéve
 • 321 Regisztrált álláskereső
 • 542 Pozíció betöltve

jELENTKEZÉS LÉPÉSRŐL LÉPÉSRE

Mutatjuk a lépéseket, hogyan tudsz eljutni a Neked legmegfelelőbb diákmunkához. Egyszerű, gyors, és hatékony.

 • 1

  Keress az diákmunkák között

  Tekintsd meg az állásajánlataink listáját, szűrj a keresési szempontjaid szerint, és találd meg a Neked leginkább testhez álló állást!

 • 2

  Regisztrálj rendszerünkben

  Regisztrálj weboldalunkon, hogy a profilod segítségével nyomon kövesd a korábbi jelentkezéseidet, és tárolhasd az adataidat.

 • 3

  Küldd el az önéletrajzodat

  Írd meg és küldd el önéletrajzodat, és annak segítségével jelentkezz a kiválasztott állásra, vagy állásokra.

 • 4

  Személyes megbeszélés

  Regisztrációdat és jelentkezésedet követően gyere el személyesen az Iskolaszövetkezetünk irodájába, hogy megismerhessünk Téged.

 • 5

  Gyors válaszadás és elbírálás

  Az önéletrajzod és személyes megbeszélésünk, valamint a munkáltatóval történő egyeztetés után gyorsan reagálunk Neked.

 • 6

  Dolgozz és keress jól munkahelyeden!

  A sikeres elbírálás és válasz után elkezdheted a munkát az új munkahelyeden, ahol az iskolád mellett dolgozhatsz és gyűjthetsz pénzt tanulmányaidra.

Diákmunkák mindenféle munkakörben

A lehető legjobb álláslehetőségek várnak. Segítünk megtalálni a Neked megfelelőt. Ahol, amikor, amennyiért Neked a legjobb!