Kiemelt

Budapest Park

Áttekintés

  • Közzétett állások 13
  • Megtekintett 3297

Cég bemutatkozása

A Budapest Park hat éve tárta ki kapuit, hogy egy egészen különleges hangulatú művészeti csodavilágot teremtsen. A legkülönfélébb módon szórakoztatjuk vendégeinket, a napközbeni színes programoktól kezdve az esti koncerteken át a hajnalig tartó bulikig.

Európa legnagyobb, egész nyáron át nyitva tartó szabadtéri szórakozóhelyeként profi hang- és fénytechnikával, a legnépszerűbb hazai és külföldi szuperprodukciókkal várjuk a vendégeket, stílusmegkötés nélkül. Mindemellett felvállaltuk azt a küldetést, hogy lehetőséget és helyet adunk a tehetséges, feltörekvő zenekarok számára is. Este pedig, mikor kialszanak a reflektorok, őrületes, sokszor hajnalba nyúló buli veszi kezdetét.

Az egyedülálló zenei élményen túl rengeteg egyéb érdekes programmal jelentkezünk – az idei évadban a kertmozi mellett például színházi előadások, akusztikus koncertek és egyéb művészeti programok színesítik a Nagyszünet programját. A Park területén található önálló kis sziget egyfajta tégelyként olvasztja magába a legkülönfélébb művészeti ágazatokat, így mindenki könnyen megtalálhatja a neki való programot.

Minden hónap első vasárnapján pedig a lurkók veszik át az irányítást, hiszen a Pöttömkertben várjuk őket koncertekkel, játékokkal, vidámsággal és sok-sok mókával.

A főváros, sőt, az ország elsőszámú koncerthelyszíneként tehát idén is ezer arcunkat igyekszünk megmutatni nektek, és három szinten – a tánctéren, a teraszon és a Skyboxban – várunk. A részvétel 0-tól 99 éves korig ajánlott!