2017. május hónap bejegyzései

Király utcai street food bisztróba mosogató, leszedő pályás diákokat keresünk

Király utcai street food bisztróba keresek nappali tagozatos vagy passzív féléves diákokat jövő heti kezdéssel és onnantól folyamatosan az egész nyári szezonra, hosszú távra. Posztok: -KONYHAI KISEGÍTŐ (ELŐKÉSZÍTŐ, MOSOGATÓ) poszt -LESZEDŐ PÁLYÁS poszt Műszakok: HÉTFŐ mosi: 10-18-ig, 18-24-ig HÉTFŐ pálya: … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Duna-parti bárteraszra poharas, pultfeltöltő és felszolgáló diákokat keresünk

Szeptember közepéig keresünk fiúkat azonnali kezdéssel a nyári szezonra a Duna pesti partján található szabadtéri bárteraszra POHARAS/LESZEDŐ PÁLYÁS, PULTFELTÖLTŐ és FELSZOLGÁLÓ posztokra! Feltétel: nappali tagozatos diákstátusz és heti 2-3 műszak elvállalása,éjszakai munkavégzéshez betöltött 18.életév. BEUGRÓSOK jelentkezését is várjuk, akik csak … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

Konyhai kisegítő és asztalleszedő lányokat és fiúkat keresünk Budai Várban lévő vendéglátóhelyre

Nappali tagozatos vagy évhalasztó/passzív féléves diákok, lányok és fiúk jelentkezését várjuk egyaránt vendéglátós munkákra Budai Várban lévő bisztróba. Munkavégzés helye: Budapest I. kerület (Budai Vár) Munkaidő: A műszakok 7:00, 10:00, 11:00, 12:00 kezdéssel 8 óra munkát és 30 perc szünetet … Egy kattintás ide a folytatáshoz….

POHÁRSZEDŐ FIÚKAT keresünk 7. kerületi romkocsmába éjszakai műszakokra

Hétfőtől-vasárnapig minden nap 18:00, 19:00, 20:00 órai kezdésekkel Műszak vége: hajnal 4-5 között van Bérezés: bruttó 940 Ft/óra, azaz NETTÓ 800 Ft plusz fogyasztás 2000 Ft összegben Problémamentes és rendszeres munkavállalása esetén, bérkiegészítés is jár műszakok végén Öltözet: farmer/hosszúnadrág, póló/pulcsi, … Egy kattintás ide a folytatáshoz….